Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś w zamian tych "pysznych" wędlin, które mamy w sklepach. Przepis zapożyczony z wyszperanej gazetki...
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Składniki
Wszystkie składniki mielimy. Przetapiamy słoninę, jak się wytopi dodajemy kiełbasę, po 10 minutach pieczarki i znów po 10 min paprykę. Mieszamy dokładnie i przyprawiamy. Gorące rozlewamy ostrożnie do słoików i ustawiamy dnem do góry. Najlepsze jest na drugi dzień.
Mnie z tych proporcji wyszło 6 sporych słoików ale błyskawicznie się rozeszło po znajomych :) kto spróbował to chciał więcej:) P.S. Chcę dodawać zdjęcia ale mam mały problem - nie mogę wycelować z rozmiarem, albo jest za duże albo za małe. Macie jakiś pomysł?