Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny ryz o zdecydowanym smaku
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2739
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1266
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 724
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2739
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1266
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 724
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Składniki
olej wlac do garnka i wrzucic na niego obrany i rozkrojony na pol czosnek podpiekac az czosnek zbrazowieje
nastepnie wsypujemy ryz i podpiekamy go az uzyska bialo perlowy kolor
kiedy ryz bedzie juz w wiekszosci bailo perlowy zalewamy go 2 szkalnkami wody i przyprawiamy sola zmniejszamy ogien i przykrywamy
nie mieszamy juz potrawy sprawdzajac co jakis czas czy ryz nie przypala sie od spodu