Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla smakoszy dobrej pizzy.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Wykonanie farszu: Pieczarki, paprykę oczyścić, pokroić i udusić na patelni z dodatkiem maggi. Wykonanie ciasta: Drożdże, cukier rozpuścić w letniej wodzie, dodać mąkę(najlepsza jest do pizzy), sól i olej. Dokładnie wyrobić ciasto i odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Gdy ciasto wyrośnie przełożyć go na blachę posmarowaną tłuszczem i posypaną mąką. Ciasto skropić ketchupem, wyłożyć przygotowany farsz, posypać odsączona kukurydzą i na koniec posypać startym serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec 20 minut. SMACZNEGO.