Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coraz bliżej weekend, a to znaczy, że zjadłoby się jakiegoś dobrego fast fooda. Z propozycja przybywają dzisiaj domowe burgery. Nie ma z nimi dużo pracy, jakby się wydawało, za to dobry smak gwarantowany. Wkrótce również przepis na bułki do burgerów.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Składniki
Cebulę i czosnek pokrój w kostkę. Dodaj do mięsa z pozostałymi składnikami. Wyrobiaj dłonią do momentu, aż połączą się wszystkie składniki. Mięsną masę odstawić do lodówki na godzinę. Wszystkie składnik wymieszać do połączenia. Mięso podziel na 4 równe części i w ringach uformuj kotlety o średnicy 10cm. Mięso ponacinać tworząc kratę. Smaż na rozgrzanym oleju po 3-4 minuty z każdej strony.
ZŁOŻENIE BURGERÓW: Na bułce połóż liść sałaty, mięso, sos, plaster sera, pomidora, ogórka i cebuli. Każdy może złożyć burgery wg własnych upodobań. Smacznego