Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niecodzienna sałatka bardzo kolorowa i apetyczna.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Składniki
Pierś z kurczaka oczyścić z błony, opłukać natrzeć przyprawami podanymi w składnikach i grillować na złoto po wystygnięciu pokroić w paseczki. Boczek uśmażyć na rozgrzanej patelni na chrupiąco, pieczarki zarumienić na łyżce oliwy doprawić solą i pieprzem. Na półmisku układać liście szpinaku, kurczaka, pieczarki, bekon, udekorować cebulą pokrojoną w talarki, całość skropić sokiem z cytryny. Szpinak można też zastąpić sałatą lodową lub rukolą. Smacznego