Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybki w occie...bez pasteryzowania ;-)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 907
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 907
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Składniki
Do garnka wlać wodę i ocet,wsypać przyprawy i pokrojoną w talarki cebulę oraz marchew..Całość chwilę gotować.Do gorącego wywaru wrzucić lekko rozmrożone grzyby i odstawić na noc.Następnego dnia odcedzić / opłukać grzyby i GOTOWE ! ! !
Nie podaję dokładnej ilości grzybów,ponieważ mrożę je w różnych torebkach foliowych " na oko".Zasada jest taka...wywar musi być baaardzo kwaśny ponieważ grzyby rozmrażając się puszczą jeszcze dużo wody i rozcieńczą ocet.
SMACZNEGO