Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smaczne, szybie hamburgery również z grilla. Dzieci je uwielbiają ale również i dorośli lubią czasem zjeść dobrego hamburgera.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Składniki
Na samym początku przygotować sobie składniki potrzebne do zrobienia pysznych hamburgerów. Umyć i osuszyć sałatę zieloną. Pomidory i ogórki pokroić w plastry. Z papryki usunąć gniazda nasienne, opłukać i pokroić w paseczki. Bułki hamburgerowe przekroić, zawinąć w folię aluminiową i opiekać na grillu około 5 minut. Składniki na sos wymieszać . Hamburgery mięsne XXL podpiec na grillu około 5 minut z każdej strony. Składanie hamburgera; Na spodzie bułki rozsmarować niewielką ilość sosu, ułożyć liście sałaty strzępiastej, następnie położyć gorącego hamburgera na nim plaster lub dwa pomidora, ogórka i cebuli oraz pokrojoną paprykę, a na samym końcu ponownie ponownie polać sosem. Przykryć drugą połową bułki. Podawać zaraz po przygotowaniu.