Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli trywialna w przygotowaniu bawarska klasyka
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2773
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1295
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 752
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 98
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2773
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1295
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 752
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 98
Składniki
jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, kroimy w ćwiartki i wrzucamy do miski
cebulę obieramy, siekamy i dokładamy do jajek
plastry łososia kroimy w mniejsze kawałki i dodajemy do pozostały składników
do miski dodajemy serek Philadelphia, całość doprawiamy solą i pieprzem i blendujemy na gładką masę
pastę przekładamy na kilka godzin do lodówki i gotowe, smacznego ;-)