Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Szpinak umyć, odzielić liście, wypłukać i posiekać. Cebulę pokroić, zeszklić na oliwie, oprószyć łyżką mąki, podsmażyć. Włożyć szpinak i bazylię, wlać kilka łyżek mleka, przyprawić. Dusić około 5 minut. Wlać roztrzepane jajka. Smażyć, aż się zetną. Do formy posmarowanej masłem kłaść kolejno płaty lasagne i szpinaku. Polać sosem pomidorowym, posypać startym serem. Zapiekać 30 - 40 minut, aż makaron będzie miękki.