Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Składniki
Wymieszać składniki na ciasto na gładką masę. Usmażyć naleśniki. Grzyby oczyścić, kilkakrotnie umyć, poszatkować. Cebulę obrać, umyć, pokroić w kostkę. Wrzucić ją na gorący tłuszcz, dodać grzyby, sól i pieprz. Dusić grzyby na wolnym ogniu ok. 20 minut. Dodać do nich bułkę tartą. Napełnić nimi naleśniki, podsmażyć. Podawać ciepłe.