Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak Neapolu w Waszej kuchni
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2736
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1261
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 75
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2736
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1261
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 75
Składniki
Mozzarellę i pomidory pokroić w plastry. Ser rozłożyć na talerzu promieniście, położyć na nim plastry pomidora oraz po liściu bazylii. Całość posolić według uznania i skropić oliwą. Nam najlepiej smakuje z grzankami z wiejskiego chleba. Jeszcze tylko odrobinę włoskiej muzyki i dolce vita! Buon appetito!