Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony wieprzowy karczek, wcześniej marynowany w ziołach z musztardą 24 godziny. Upieczony, ostudzony karczek idealnie nadaje się do kanapek.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 211
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 76
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 109
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 211
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 76
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 109
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy i dokładnie wcieramy w mięso. Natarte mięso wkładamy do worka piekarniczego. Zawiązany z obu stron worek wstawiamy do lodówki na 24 godziny. Po 24 godzinach wierzch worka nakłuwamy kilkakrotnie wykałaczką i pieczemy 80 minut w 190 stopniach Celsjusza (do osiągnięcia 68-70 stopni Celsjusza wewnątrz mięsa). Upieczony karczek studzimy i konsumujemy z pieczywem. Smacznego !!!