Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska która smakuje zarówno na ciepło jak też i na zimno.Poza tym estetyczny i smakowity wygląd potrawy.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Kukurydzę odsączyć i wymieszać z resztą składników-kolejność dodania bez znaczenia.Danie za każdym razem może inaczej smakować ze względu na gatunek użytego sera żółtego. Gdy składniki się połączą delikatnie formować placuszki i smażyć na rozgrzanym oleju.Smażyć po obu stronach-niezbyt długo aby kukurydza nie zrobiła się zbyt twarda. Z podanych proporcji wychodzi ok.8-9 sztuk. Na usmażone placki można dodać ketchup i GOTOWE!