Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką polędwice od kilku lat robi moja siostra.Jest smaczna,
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2772
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1290
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 744
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 90
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2772
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1290
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 744
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 90
Składniki
schab umyć,i osuszyć,obsypać cukrem,włożyc do blaszki keksowki,przykryc folią i wstawic do lodówki
nastepnego dnia wyjąc schab,opłukać ,osuszyć ,posypać solą,lekko natrzec ,i tak jak poprzednio włożyc do lodówki
trzeciego dnia wyjąc schab opłukać ,osuszyc,natrzec majerankiem ,czosnkiem, pieprzem i do lodówki
nastepnego dnia wyjąć schab zawinąć w gazę,osznurowac i powiesic w przewiewnym miejscu na kilka dni,tak przygotowana polędwica doskonale smakuje z pieczywem posmarowanym masłem