Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2760
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1285
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 738
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 84
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2760
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1285
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 738
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 84
Składniki
Ryż ugotowac odcedzić,dodac łyzke masła i wrzucic na patelnie.
Wczesniej smarzymy cebulke pokrojona w kostke razem z boczkiem równierz pokrojonym w kostke.
Sparzyc pomidora obrac ze skórki i pokroic w kostke
Podsmarzona cebulke, boczeki pokrojonego pomidora laczymy z ryzem i smazymy na masełku.Do smaku dodajemy sól i pieprz.Na koniec dodac starty parmezan.Smarzymy az ser się roztopi