Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko się robi i każdemu smakuje
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 194
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 75
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 105
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 194
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 75
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 105
Składniki
gotujemy ryż na sypko i odstawiamy aby się ostudził. w tym czasie szatkujemy kapustę, kroimy paprykę, odsączamy i płuczemy fasolkę, odsączamy seler i kukurydzę. wszystkie składniki wrzucamy do miski, dodajemy ryż.
mieszamy majonez z wegetą i polewamy nim sałatkę. mieszamy i wstawiamy do lodówki na 20minut.