Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ostre i kokosowe
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Ugotować makaron. W woku rozgrzać oliwę, wrzucić rozmrożone krewetki, posiekany czosnek i papryczkę, imbir, liść kaffiru, red chili, kolendrę, przesmażyć krótko (2-3 minuty), wlać mleko.
Na sos wrzucić makaron, wymieszać, po minucie serwować.
Smacznego :) 18.02010