Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
około 300 kcal.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 818
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 818
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Olej rozgrzać na patelni. Wrzucić czosnek pokrojony w kostkę. Po 30 sekundach dodać cebulkę pokrojoną w piórka. Poczekać aż cebulka zmięknie. Dodać oczyszczone wątróbki, przykryć i dusić, aż te intensywnie zmienią kolor. Dodać ziemniaka pokrojonego w plasterki, posolić do smaku, przykryć podsmażać, aż ziemniaki i wątróbka będą miękkie.