Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe,smaczne i proste w przygotowaniu,moje dzieci bardzo lubią tą zapiekankę
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 160
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 86
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 160
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 86
Składniki
Ziemniaki obrać,pokroić w połówki,lekko posolić i ugotować al-dente,odcedzić z wody.Kiełbasę pokroić w paseczki lub kosteczkę,podsmażyć,wrzucić cebulę pokrojoną w plasterki i wszystko poddusić do miękkości.W naczyniu żaroodpornym ułożyć warstwami pokrojone w talarki ziemniaki,na to duszona cebula,posmarować majonezem,potem druga warstwa ziemniaków,cebuli,posmarować majonezem i posypać startym serem.Wstawić do piekarnika i zapiekać w średnio nagrzanym piekarniku aż ser się stopi.Można podawać z ketchupem.