Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2782
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1310
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 762
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2782
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1310
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 762
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Składniki
żeberka posypać solą natrzeć rozgniecionym czosnkiem, popieprzyć i obsypać ziołami. Na patelni rozgrzać tłuszcz i na ostrym ogniu obsmażyć żeberka. W naczyniu żaroodpornym położyć pokrojoną kapustę kiszoną, na kapustę położyć liście laurowe i ziele angielskie na to ułożyć obsmażone żeberka , naczynie przykryć i wstawić do piekarnika na 1,3 h na 180 stopni. Po tym czasie żeberka wyciągnąć do kapusty dodać trochę mąki wymieszać doprawić do smaku i ponownie ułożyć żeberka i wstawić jeszcze do piekarnika na 20-30 minut.