Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity dodatek do pieczeni wieprzowych i baranich.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 240
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 80
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 117
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 240
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 80
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 117
Składniki
W plaskim rondlu rozgrzac maslo, wrzucic obrane ziemniaki, potrzasac rondlem tak aby ziemniaki zostaly pokryte warstwa masla, chwile smazyc na malym ogniu.
Posypac ziemniaki sola i pieprzem, zalac sokiem z cebuli. Wstawic do nagrzanego piekarnika na okolo godzine, potrzasajac rondlem od czasu do czasu. Przed podaniem posypac szczypiorkiem. Smacznego!