Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, rozgrzewająca zupka bez mięsa.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2720
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 713
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2720
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 713
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Składniki
Gotujemy wywar z włoszczyzny z przyprawami i cebulą (w całości). Jak warzywa będą prawie miękkie, dodajemy pokrojone pomidory, groszek i oliwę. Gdy wszystko się ugotuje, dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Smacznego!