Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosta w przygotowaniu a zarazem pyszna zupa pomidorowa.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 117
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2790
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 117
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2790
Składniki
Cebulkę pokroić w kostkę i zeszklić na gorącej oliwie z oliwek razem z czosnkiem. Do gotującego się wywaru dodać cebulke z czosnkiem, wsypać ryż, gotować aż ryż będzie miękki. Wlać sos pomidorowy, doprawić bazylią, oregano, chili,słodką papryką. Dodać oliwki posiekane w plasterki i kukurydze - zagotować. Zdjąć zupe z ognia, dodać trzy łyżki gorącej zupy do śmietany wymieszać- następnie mieszanine zupy i śmietany wlewać powoli do całości zupy w garnku. Zagotować, podawać z kleksem śmietany i posiekaną natką pietruszki. Smacznego