Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To idealna przekąska. Babeczki przygotuje się bardzo szybko, a swoim smakiem zachwycą nawet najbardziej wybrednych smakoszy. Smakują bowiem pysznie na ciepło i na zimno.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8738
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7451
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5094
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328161
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8738
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7451
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5094
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328161
Składniki
Posiekaną cebulę zeszklić z czosnkiem (zmiażdżonym) na patelni. Dodać szpinak, smażyć kilka minut, aby szpinak odparował z wody. Dodać rozdrobniony ser i przyprawy do smaku, dokładnie wymieszać. Chwilę podsmażyć. Odstawić do wystudzenia. Z ciasta francuskiego wykroić kwadraty, a następnie wylepić nimi babeczki. Babeczki z ciastem napełnić szpinakiem. Kilka babeczek posypać serem żółtym. Piec w 220 st ok 10-12 minut ( wg przepisu z ciasta francuskiego)
Zamiast sera fety można wykorzystać ser pleśniowy. Polecam!