Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1341
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1797
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 266
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 587
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1341
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1797
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 266
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 587
Składniki
W osolonym wrzątku oddzielnie ugotowałem bulgur, bób i soczewicę, osączyłem. Bób obrałem ze skórki. Natkę pietruszki, miętę i dymkę drobno posiekałem. Wszystko wymieszałem z łyżką startej skórki i sokiem cytrynowym, uprażonymi orzeszkami pinii, oliwą, solą i pieprzem. Nałożyłem do szklanek. Udekorowałem mietą.