Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 882
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2755
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3255
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 882
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2755
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3255
Składniki
W osolonym wrzątku oddzielnie ugotowałem bulgur, bób i soczewicę, osączyłem. Bób obrałem ze skórki. Natkę pietruszki, miętę i dymkę drobno posiekałem. Wszystko wymieszałem z łyżką startej skórki i sokiem cytrynowym, uprażonymi orzeszkami pinii, oliwą, solą i pieprzem. Nałożyłem do szklanek. Udekorowałem mietą.