Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 136
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1272
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 76
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 136
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1272
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 76
Składniki
W osolonym wrzątku oddzielnie ugotowałem bulgur, bób i soczewicę, osączyłem. Bób obrałem ze skórki. Natkę pietruszki, miętę i dymkę drobno posiekałem. Wszystko wymieszałem z łyżką startej skórki i sokiem cytrynowym, uprażonymi orzeszkami pinii, oliwą, solą i pieprzem. Nałożyłem do szklanek. Udekorowałem mietą.