Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 362
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 163
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 362
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 163
Składniki
1.Obierz ziemniaki i pokrój na cienkie plasterki. 2.Wyłóż patelnie z piekarnika papierem do pieczenia i posmaruj olejem. 3.Wyłoż plasterki na blachę i posmaruj olejem. 4.Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 stopni w trybie termo obiegu i piec przez 8-11 minut. 5.Po upieczeniu włóż czipsy do miski i dodaj ulubione przyprawy i sól wymieszaj. Gotowe!!!