Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet przygotowałam na podstawie przepisu z kuchni polskiej.Zmieniłam go troszkę.Do pasztetu dodałam mięso wieprzowe i drobiowe.Bardzo smaczny.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116760
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8001
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3013
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1598
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1308
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116760
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8001
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3013
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1598
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1308
Składniki
mięso i boczek ugotować razem z jarzynami
na patelni rozgrzac olej i podsmazyć cebulę,dodac wątróbkę i smażyc wszystko jeszcze 5 minut,odstawić
mięso,boczek,wątróbkę z cebulę,jarzyny zemleć 2 razy,namoczyc bułkę,odsączyc i równiez zemleć
dodać jajka i przyprawy,wszystko dokładnie wymieszać
tak przygotowaną masę włożyć do blaszki (keksówki)wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułk ą
piec 70 minut