Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste danie, idealne na specjalne okazje. Polecam panom, którzy chcą zrobić dla swoich pań szybką, ale efektowną kolacyjkę przy świecach. Najlepiej podawać z białym winem.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4816
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34374
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2062
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113750
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4816
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34374
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2062
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113750
Składniki
Przyprawić łososia solą i pieprzem i podsmażyć na oliwie z oliwek. Gdy łosoś się zarumieni zdjęć z ognia i posmarować wierzch gruboziarnistą musztardą. Ważne żeby łososia posmarować cienką warstwą, tak aby łosoś nie był zbyt ostry. W tym samym czasie ugotować w osolonej wodzie szparagi. Łososia ułożyć na talerzu ze szparagami. Udekorować rukolą i czerwoną sałatą. Skropić cytryną.