Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i najbardziej prosta przekąska z ciasta francuskiego. Wystarczy ciasto francuskie ketchup, trochę wędlinki oraz ser i szybka , smaczna przekąska w mig gotowa. Można ją przygotować na wytrawnie lub słodko i zawsze smakuje pysznie. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż,
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć , posmarować ketchupem , na całej powierzchni rozłożyć plasterki szynki i sera. Ciasto zwinąć po długości w rulon. Pokroić na 1 - 1,5 cm. krążki, ułożyć na wyłożonej papierem do pieczenia blasze. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 15 - 20 minut na złoty kolor. Smacznego.
Przygotowanie ślimaczków.
Pokrojenie i ułożenie na blachę.
Po upieczeniu gotowe do podania.