Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parzone tylne golonki, podane z pieczywem i chrzanem.
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 127
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1063
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 127
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1063
Składniki
Zagotowujemy w garnku wcześniej wymierzoną ilość wody. Do wrzącej osolonej wodzy wkładamy wcześniej oczyszczone, wymyte golonki i obniżamy temperaturę do 80 stopni Celsjusza. W tej temperaturze parzymy 4 godziny. Podczas parzenia zdejmujemy szumowiny.
Po zdjęciu szumowin dodajemy do garnka liście laurowe i ziele angielskie. Gotowe golonki podajemy z pieczywem i chrzanem lub musztardą. Smacznego!!!