Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parzone tylne golonki, podane z pieczywem i chrzanem.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1654
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1431
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1581
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1654
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1431
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1581
Składniki
Zagotowujemy w garnku wcześniej wymierzoną ilość wody. Do wrzącej osolonej wodzy wkładamy wcześniej oczyszczone, wymyte golonki i obniżamy temperaturę do 80 stopni Celsjusza. W tej temperaturze parzymy 4 godziny. Podczas parzenia zdejmujemy szumowiny.
Po zdjęciu szumowin dodajemy do garnka liście laurowe i ziele angielskie. Gotowe golonki podajemy z pieczywem i chrzanem lub musztardą. Smacznego!!!