Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parzone tylne golonki, podane z pieczywem i chrzanem.
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5373
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1723
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5259
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1761
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5373
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1723
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5259
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1761
Składniki
Zagotowujemy w garnku wcześniej wymierzoną ilość wody. Do wrzącej osolonej wodzy wkładamy wcześniej oczyszczone, wymyte golonki i obniżamy temperaturę do 80 stopni Celsjusza. W tej temperaturze parzymy 4 godziny. Podczas parzenia zdejmujemy szumowiny.
Po zdjęciu szumowin dodajemy do garnka liście laurowe i ziele angielskie. Gotowe golonki podajemy z pieczywem i chrzanem lub musztardą. Smacznego!!!