Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z kuchni portugalskiej. Oryginalnie należy użyć grzybów leśnych. Ja takich nie mając dodałem boczniaki.
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 95
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 10312
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 2093
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 95
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 10312
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 2093
Składniki
Boczniaki staranie opłukałem, pokroiłem. Rozgrzałem na patelni olej, zrumieniłem drobno pokrojoną cebulę i szynkę serrano (około 6 minut). Dodałem grzyby, przykryłem patelnię aby grzyby puściły wodę. Dusiłem do miękkości. Doprawiłem solą. Czosnek drobno posiekałem. Ugarnirowałem nim grzyby. Grzyby wyłożyłem na talerz, podałem z grzankami.