Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto drożdżowe rozwałkować i pokroić na prostokąty na środek wykładam wcześniej przygotowany farsz z grzybów zamykam ciasto i przyciskam krawędzie widelcem.Smaróję białkiem i piekę w piekarniku 20 min.,rozgrzany do 190 C.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 257
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 237
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 358
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 257
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 237
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 358
Składniki
Do miski wsypać mąkę ,w garneczku rozkruszyć drożdże z cukrem i mlekiem dobrze wymieszać i wlać do miski na mąkę ,dodać jajka ,cukier waniliowy i olej idobrze wyrobić ciasto i odstawić do wyrośnięcia na 1 godz.
Grzyby drobno pokroić podsmażyć na 1 łyżeczka oleju i przyprawić solą i pieprzem do wystygniętych grzybów dodać białko i wymieszać tak przygotowany farsz nakładać na ciasto (do grzybów można dodać cebulkę ).