Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3820
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414638
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2360
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3820
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414638
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2360
Składniki
Obrane jajka przekroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka. Żółtka z dwóch jaj zostawić do przybrania, pozostałe rozetrzeć z pokrajanym szczypiorkiem, bazylią, dodawać majonez, przyprawić do smaku. Napełnić masą połówki jaj.
Na półmisku ułożyć liście sałaty, plastry pomidorów, na każdym z nich położyć faszerowane jajko. Posypać rozkruszonymi żóltkami. Smacznego.