Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane super przekąska na każdą imprezę lub spotkanie rodzinne. Szybka i łatwa w przygotowaniu, która króluje na stołach od zawsze.
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1423
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 71
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12276
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1423
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 71
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12276
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, wystudź i obierz. Jajka przekrój na pół, białka odłóż,a żółtka przełóż do miski, dodaj tuńczyka, majonez, musztardę, śmietanę, dopraw solą i pieprzem, i zblenduj lub rozgnieść widelcem.
Masę podziel na pół, do jednej dodaj pesto i dokładnie wymieszaj. Białka ułóż na podstawce do jajek, masę jajeczną przełóż do rękawa dekoracyjnego i napełniaj białka ( jeśli nie masz nakładaj masę jajeczną łyżką) Jajka faszeruj jedno masą jajeczną, drugie masą z pesto na przemian. Wierzch posyp szczypiorkiem. Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce.