Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane na 5 różnych sposobów idealna zakąska na przyjęcie urodzinowe, stół świąteczny czy spotkanie ze znajomymi.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1854
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8409
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 784
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1254127
Polecam.
Odsłon: 1511
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1854
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8409
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 784
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1254127
Polecam.
Odsłon: 1511
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i przepołowić. Żółtka rozgnieść widelcem i dodać majonez, musztardę, sól i pieprz do smaku. Baza gotowa.
Wszystkie warzywa kroimy w drobną kostkę, a zioła drobno siekamy. Łososia kroimy w kostkę. Składniki jajek faszerowanych: 1. Łosoś wędzony, koperek, cebula. 2. Tuńczyk, kapary, cebula. 3. Korniszon,cebula. 4. Papryka, szczypiorek. 5. Ser żółty, szynka, szczypiorek. Bazę jajeczną rozdzielamy do 5 miseczek. Wsypujemy składniki i mieszamy. Gotową masą faszerujemy jajka. Dekorujemy. Gotowe !!!