Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane na 5 różnych sposobów idealna zakąska na przyjęcie urodzinowe, stół świąteczny czy spotkanie ze znajomymi.
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 80
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 644
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 80
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 644
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i przepołowić. Żółtka rozgnieść widelcem i dodać majonez, musztardę, sól i pieprz do smaku. Baza gotowa.
Wszystkie warzywa kroimy w drobną kostkę, a zioła drobno siekamy. Łososia kroimy w kostkę. Składniki jajek faszerowanych: 1. Łosoś wędzony, koperek, cebula. 2. Tuńczyk, kapary, cebula. 3. Korniszon,cebula. 4. Papryka, szczypiorek. 5. Ser żółty, szynka, szczypiorek. Bazę jajeczną rozdzielamy do 5 miseczek. Wsypujemy składniki i mieszamy. Gotową masą faszerujemy jajka. Dekorujemy. Gotowe !!!