Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane z tuńczykiem

Jajka faszerowane z tuńczykiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 117 Ocena: 1216

Dodano:

Odsłon: 458

Świetnie wygląda i pysznie smakuje.

Składniki

  • 6 jajek ugotowanych na twardo
  • puszka tuńczyka
  • pęczek szczypiorku
  • 1 łyżka majonezu
  • 1 łyżeczka musztardy
  • sól,pieprz
5-6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ugotowane jajka obrać.Wzdłuż rozciąć,wyjąć żółtka,a następnie widelcem żółtka rozdusić .Puszkę tuńczyka widelcem rozdusić.Żółtka dodać do tuńczyka i pokrojony szczypior,wymieszać.Dodać majonez i musztardę oraz doprawić do smaku solą i pieprzem.Farsz wymieszać i nakładać do środków białek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń