Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie wygląda i pysznie smakuje.
W ten sposób ugotowane jajka nie będą mieć zielonkawej obwódki na żółtku, no...
Odsłon: 304
Przepyszny chleb dyniowy, zawsze robię 2 szt., ta sama praca, piekarnik raz p...
Odsłon: 97
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 94
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 38
W ten sposób ugotowane jajka nie będą mieć zielonkawej obwódki na żółtku, no...
Odsłon: 304
Przepyszny chleb dyniowy, zawsze robię 2 szt., ta sama praca, piekarnik raz p...
Odsłon: 97
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 94
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 38
Składniki
Ugotowane jajka obrać.Wzdłuż rozciąć,wyjąć żółtka,a następnie widelcem żółtka rozdusić .Puszkę tuńczyka widelcem rozdusić.Żółtka dodać do tuńczyka i pokrojony szczypior,wymieszać.Dodać majonez i musztardę oraz doprawić do smaku solą i pieprzem.Farsz wymieszać i nakładać do środków białek.