Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I kolejny przepis wielkanocny – to nic , że już po świętach ???? Proponuje Wam jajka faszerowane pyszna pastą na bazie tuńczyka i sera. Spróbujcie sami – a nie pożałujecie ! Takie jajka będą też idealne nie tylko od święta
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2370
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10510
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 5721
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1048
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7988
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2370
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10510
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 5721
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1048
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7988
Składniki
1. Jajka obierz i przekrój na pół. Ułóż na półmisku 2. Wszystkie składniki farszu zmiksuj ze sobą w blenderze. 3. Farsz przełóż do rękawa cukierniczego i nałóż porcję na jajka.