Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I kolejny przepis wielkanocny – to nic , że już po świętach ???? Proponuje Wam jajka faszerowane pyszna pastą na bazie tuńczyka i sera. Spróbujcie sami – a nie pożałujecie ! Takie jajka będą też idealne nie tylko od święta
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10888
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6249
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13188
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4932
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10888
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6249
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13188
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4932
Składniki
1. Jajka obierz i przekrój na pół. Ułóż na półmisku 2. Wszystkie składniki farszu zmiksuj ze sobą w blenderze. 3. Farsz przełóż do rękawa cukierniczego i nałóż porcję na jajka.