Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I kolejny przepis wielkanocny – to nic , że już po świętach ???? Proponuje Wam jajka faszerowane pyszna pastą na bazie tuńczyka i sera. Spróbujcie sami – a nie pożałujecie ! Takie jajka będą też idealne nie tylko od święta
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14563
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19625
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14563
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19625
Składniki
1. Jajka obierz i przekrój na pół. Ułóż na półmisku 2. Wszystkie składniki farszu zmiksuj ze sobą w blenderze. 3. Farsz przełóż do rękawa cukierniczego i nałóż porcję na jajka.