Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna przystawka na Wielkanocny stół
I dzisiaj przepis na szybkie i proste ciasto. Salceson jest taką wersją lekki...
Odsłon: 7243
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 583
I dzisiaj przepis na szybkie i proste ciasto. Salceson jest taką wersją lekki...
Odsłon: 7243
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 583
Składniki
Sposób przygotowania Namoczyć żelatynę w pół szklanki zimnej wody,po napęcznieniu,dopełnić gorącym bulionem do 1 litra-rozmieszać.Zalewać bulionem napełnione wcześniej wydmuszki szynką,jajkiem i warzywami.Wstawić do stężenia do lodówki na ok.1godz. Następnie zdejmować skorupki po wcześniejszym delikatnym otłuczeniu jajka,choć schodzi bez problemu. Podawać na sałacie i majonezie z chrzanem.Smacznego.