Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna przystawka na Wielkanocny stół
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 264
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1344
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4209
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1240
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 264
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1344
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4209
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1240
Składniki
Sposób przygotowania Namoczyć żelatynę w pół szklanki zimnej wody,po napęcznieniu,dopełnić gorącym bulionem do 1 litra-rozmieszać.Zalewać bulionem napełnione wcześniej wydmuszki szynką,jajkiem i warzywami.Wstawić do stężenia do lodówki na ok.1godz. Następnie zdejmować skorupki po wcześniejszym delikatnym otłuczeniu jajka,choć schodzi bez problemu. Podawać na sałacie i majonezie z chrzanem.Smacznego.