Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna przystawka na Wielkanocny stół
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6664
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4580
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327067
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6664
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4580
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327067
Składniki
Sposób przygotowania Namoczyć żelatynę w pół szklanki zimnej wody,po napęcznieniu,dopełnić gorącym bulionem do 1 litra-rozmieszać.Zalewać bulionem napełnione wcześniej wydmuszki szynką,jajkiem i warzywami.Wstawić do stężenia do lodówki na ok.1godz. Następnie zdejmować skorupki po wcześniejszym delikatnym otłuczeniu jajka,choć schodzi bez problemu. Podawać na sałacie i majonezie z chrzanem.Smacznego.