Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna przystawka na Wielkanocny stół
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4861
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13198
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7415
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4861
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13198
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7415
Składniki
Sposób przygotowania Namoczyć żelatynę w pół szklanki zimnej wody,po napęcznieniu,dopełnić gorącym bulionem do 1 litra-rozmieszać.Zalewać bulionem napełnione wcześniej wydmuszki szynką,jajkiem i warzywami.Wstawić do stężenia do lodówki na ok.1godz. Następnie zdejmować skorupki po wcześniejszym delikatnym otłuczeniu jajka,choć schodzi bez problemu. Podawać na sałacie i majonezie z chrzanem.Smacznego.