Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka w sosie tatarskim

Jajka w sosie tatarskim

Autor:

Przepisów i artykułów: 260 Ocena: 3560

Dodano:

Odsłon: 4941

Tradycyjne danie na świąteczny stół

Składniki

  • jajka- 5 szt.
  • marynowane pieczarki- 1 słoik
  • groszek konserwowy- 1/2 puszki
  • kiszone ogórki- 3 szt.
  • majonez- 5 łyżek
  • Sól
  • Pieprz
5-6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka ugotuj na twardo. Przekrój wzdłuż na pół, ułóż na półmisku. Pieczarki posiekaj. Ogórki pokrój w kostkę. Pieczarki, ogórki, groszek wymieszaj. Dodaj majonez. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Masę wyłóż na jajka.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń