Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały, intensywny smak pieczarek!!!
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 20
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1059
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 419
Typowe ciasto na nadchodzące święta . Wersji tego ciast jest bardzo dużo, ale...
Odsłon: 3641
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 173
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 20
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1059
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 419
Typowe ciasto na nadchodzące święta . Wersji tego ciast jest bardzo dużo, ale...
Odsłon: 3641
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 173
Składniki
Pieczarki oczyścić, zetrzec na tarce Cebule pokroić w drobną kostkę, zeszklić, dodć pieczarki, przyprawić vegetą. Gdy już to udusimy, zdjąć z ognia i musimy poczekać, aż choć troszkę przestygnie. Następnie wbijamy 2 jajka, dodajemy 4 łyżki bułki tartej, doprawiamy czym tam chcecie (mi vegeta wystarcza), mieszamy, formujemy kotlety (takie jak mielone, ale najlepsze są małe, bo duże się szybko rozwalają na patelni), które panierujemy jeszcze w bułce tartej i smażymy do brązowego koloru. Smacznego :)