Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały, intensywny smak pieczarek!!!
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1248
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1345
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 698
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 132
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1248
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1345
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 698
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 132
Składniki
Pieczarki oczyścić, zetrzec na tarce Cebule pokroić w drobną kostkę, zeszklić, dodć pieczarki, przyprawić vegetą. Gdy już to udusimy, zdjąć z ognia i musimy poczekać, aż choć troszkę przestygnie. Następnie wbijamy 2 jajka, dodajemy 4 łyżki bułki tartej, doprawiamy czym tam chcecie (mi vegeta wystarcza), mieszamy, formujemy kotlety (takie jak mielone, ale najlepsze są małe, bo duże się szybko rozwalają na patelni), które panierujemy jeszcze w bułce tartej i smażymy do brązowego koloru. Smacznego :)