Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały, intensywny smak pieczarek!!!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 644
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1358
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458291
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1609
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2357
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 644
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1358
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458291
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1609
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2357
Składniki
Pieczarki oczyścić, zetrzec na tarce Cebule pokroić w drobną kostkę, zeszklić, dodć pieczarki, przyprawić vegetą. Gdy już to udusimy, zdjąć z ognia i musimy poczekać, aż choć troszkę przestygnie. Następnie wbijamy 2 jajka, dodajemy 4 łyżki bułki tartej, doprawiamy czym tam chcecie (mi vegeta wystarcza), mieszamy, formujemy kotlety (takie jak mielone, ale najlepsze są małe, bo duże się szybko rozwalają na patelni), które panierujemy jeszcze w bułce tartej i smażymy do brązowego koloru. Smacznego :)