Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały, intensywny smak pieczarek!!!
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1476
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7369
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2865
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1476
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7369
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2865
Składniki
Pieczarki oczyścić, zetrzec na tarce Cebule pokroić w drobną kostkę, zeszklić, dodć pieczarki, przyprawić vegetą. Gdy już to udusimy, zdjąć z ognia i musimy poczekać, aż choć troszkę przestygnie. Następnie wbijamy 2 jajka, dodajemy 4 łyżki bułki tartej, doprawiamy czym tam chcecie (mi vegeta wystarcza), mieszamy, formujemy kotlety (takie jak mielone, ale najlepsze są małe, bo duże się szybko rozwalają na patelni), które panierujemy jeszcze w bułce tartej i smażymy do brązowego koloru. Smacznego :)