Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mogą być podane do pieczonych mięs, różnych surówek lub jako przekąska.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4188
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416534
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4188
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416534
Składniki
Ziemniaki ugotować, wystudzić, zmielić /mogą być z obiadu z poprzedniego dnia/ ,dodać drobno posiekaną , zeszkloną na maśle cebulkę,zmiażdżony czosnek , orzechy, pieprz,sól, zmieloną kolendrę, jajko i dokładnie wymieszać.Z masy formować niewielkie kulki, obtoczyć w bułce tartej i wrzucać na głęboki, rozgrzany olej.Smażyć z dwóch stron na złoty kolor. SMACZNEGO!