Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta z wędzonej makreli z dodatkiem ogórka kiszonego, czerwonej cebuli oraz suszonych pomidorów, idealna do pieczywa lub jako przekąska podana na krakersach na świąteczny stół.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 82
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 41
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 62
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 82
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 41
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 62
Składniki
Z makreli usuń skórkę oraz ości, następnie rozdrobnij za pomocą widelca, dodaj pokrojone w drobną kostkę ogórki, cebulę, koperek oraz suszone pomidory. Wymieszaj.
Dodaj majonez, olej i musztardę, wymieszaj dopraw do smaku solą, pieprzem i wędzoną papryką. Podawaj z ulubionym pieczywem, krakersami lub wypełnij słone ptysie lub babeczki. Polecam.