Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta z wędzonej makreli z dodatkiem ogórka kiszonego, czerwonej cebuli oraz suszonych pomidorów, idealna do pieczywa lub jako przekąska podana na krakersach na świąteczny stół.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 16
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 238
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1099
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 108
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 16
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 238
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1099
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 108
Składniki
Z makreli usuń skórkę oraz ości, następnie rozdrobnij za pomocą widelca, dodaj pokrojone w drobną kostkę ogórki, cebulę, koperek oraz suszone pomidory. Wymieszaj.
Dodaj majonez, olej i musztardę, wymieszaj dopraw do smaku solą, pieprzem i wędzoną papryką. Podawaj z ulubionym pieczywem, krakersami lub wypełnij słone ptysie lub babeczki. Polecam.