Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta z wędzonej makreli z dodatkiem ogórka kiszonego, czerwonej cebuli oraz suszonych pomidorów, idealna do pieczywa lub jako przekąska podana na krakersach na świąteczny stół.
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2019
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12997
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 261
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2019
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12997
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 261
Składniki
Z makreli usuń skórkę oraz ości, następnie rozdrobnij za pomocą widelca, dodaj pokrojone w drobną kostkę ogórki, cebulę, koperek oraz suszone pomidory. Wymieszaj.
Dodaj majonez, olej i musztardę, wymieszaj dopraw do smaku solą, pieprzem i wędzoną papryką. Podawaj z ulubionym pieczywem, krakersami lub wypełnij słone ptysie lub babeczki. Polecam.