Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj duże pieczarki faszerowane serem gorgonzolą i farszem z podsmażonej cebulki z papryką , całość obsypana startą mozzarellą i zapiekane w piekarniku. Polecam
nóż, tarka, patelnia, papier do pieczenia, blaszka, łyżka,
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 504
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5359
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3471
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 504
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5359
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3471
Składniki
Pieczarki obrać ze skóry , usunąć nóżki. Farsz; Paprykę oczyścić, usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle razem z pokrojoną w piórka cebulą i startymi na tarce nóżkami z pieczarek. Dodać oregano i sól do smaku. Wystudzić. Do każdej pieczarki włożyć plaster sera gorgonzola , następnie farsz i posypać startym serem mozzarella. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekać około 1 godziny. Smacznego.
Pieczarki gotowe do podania.