Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatni hit na moim imprezowym stole
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 110
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 110
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Drożdże mieszam z letnią wodą, cukrem i zostawiam na 10 minut by drożdże ruszyły,
Dodaje mąkę, oliwę, sól i w robocie przez 3 min wyrabiam ciasto , następnie dzielę na 2 kulki
Rozwałkowuje i nakładam składniki.
Polowe pizzy wyłożyć serem, sosem pomidorowym i zawinąć do środka, posypać czarnuszka. Na drugiej połowie położyć swoje ulubione składniki
wkladam do rozgrzanego pieca na 220 stopni na ok 15-20 minut