Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie do kawy lubimy zjeść chrupiące i jeszcze ciepłe placuszki z owocami. Dziś wykorzystałam do nich wiórki kokosowe. Są to placuszki, które na pewno zamaskują miłośnikom kokosu. Możemy ubić też bitą śmietanę z mleka kokosowego, która na pewno wzmocni pyszny kokosowy smak.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 494
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16738
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 423
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 494
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16738
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 423
Składniki
Wszystkie suche składniki wymieszać w misce Do miski dodać resztę mokrych składników i dokładnie wymieszać Obrać dwa jabłka i pokroić w kostkę Jabłka dodać do masy
Na patelni rozgrzać olej kokosowy lub rzepakowy Nakładać dużą łyżką masę i smażyć z 2 stron aż będą rumiane Wykładać na ręcznik papierowy, żeby odsączyć z tłuszczu Podawać jeszcze cieple posypane cukrem pudrem, przybrane świeżymi owocami Można też ubić śmietanę z mleka kokosowego i podać jako dodatek