Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie do kawy lubimy zjeść chrupiące i jeszcze ciepłe placuszki z owocami. Dziś wykorzystałam do nich wiórki kokosowe. Są to placuszki, które na pewno zamaskują miłośnikom kokosu. Możemy ubić też bitą śmietanę z mleka kokosowego, która na pewno wzmocni pyszny kokosowy smak.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15774
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4758
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 454
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15774
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4758
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 454
Składniki
Wszystkie suche składniki wymieszać w misce Do miski dodać resztę mokrych składników i dokładnie wymieszać Obrać dwa jabłka i pokroić w kostkę Jabłka dodać do masy
Na patelni rozgrzać olej kokosowy lub rzepakowy Nakładać dużą łyżką masę i smażyć z 2 stron aż będą rumiane Wykładać na ręcznik papierowy, żeby odsączyć z tłuszczu Podawać jeszcze cieple posypane cukrem pudrem, przybrane świeżymi owocami Można też ubić śmietanę z mleka kokosowego i podać jako dodatek