Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny pomysł na prostą i ładnie się prezentującą przystawkę.
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17400
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1084
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6258
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 584
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17400
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1084
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6258
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 584
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na cienkie paski. Na cieście układamy, tak by nie wystawał, pokrojony w paski ser. Na warstwie sera układamy cukinię pokrojoną w bardzo cienkie plasterki, zawijamy. Każdą różyczkę układamy w papilotce. Pieczemy w 200 stopniach C przez 10-15 minut. Tak przygotowaną przekąskę można serwować zarówno na zimno jak i gorąco.