Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny pomysł na prostą i ładnie się prezentującą przystawkę.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 331
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 54
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1188
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 331
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 54
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1188
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na cienkie paski. Na cieście układamy, tak by nie wystawał, pokrojony w paski ser. Na warstwie sera układamy cukinię pokrojoną w bardzo cienkie plasterki, zawijamy. Każdą różyczkę układamy w papilotce. Pieczemy w 200 stopniach C przez 10-15 minut. Tak przygotowaną przekąskę można serwować zarówno na zimno jak i gorąco.