Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 295
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4232
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3602
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30176
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 295
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4232
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3602
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30176
Składniki
Mięso opłukać , osuszyć ręcznikiem papierowym .Sznycle ułóż na desce, przykryj folią spożywczą i lekko rozbij tłuczkiem . Usuń folię , mięso porósz solą i pieprzem i ziolami prowansalskimi.
Na każdym sznyclu połóż plasterek boczku i po kilka listków szałwi .Zwiń , zepnij wykałaczką.Usmaż na oleju , często obracając .
Roladki zdejmij z patelni , trzymaj w cieple.Pieczarki oczyść , pokrój na drobno, podduśna tłuszczu ze smażenia mięsa .Wlej sos pieczeniowy, zagotuj. Gotowe roladki ułóż na półmisku , polej sosem , ew. udekoruj.