Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ruloniki na rozne okazje
We śnie dzisiejszym z kolei, to znów przechadzałem się pośród obrazów tym raz...
Odsłon: 94
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 385
Placki cebulowe to ciekawy pomysł na nieznaną nikomu przekąskę imprezową. Są...
Odsłon: 1962
We śnie dzisiejszym z kolei, to znów przechadzałem się pośród obrazów tym raz...
Odsłon: 94
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 385
Placki cebulowe to ciekawy pomysł na nieznaną nikomu przekąskę imprezową. Są...
Odsłon: 1962
Składniki
Mięso opłukać , osuszyć ręcznikiem papierowym .Sznycle ułóż na desce, przykryj folią spożywczą i lekko rozbij tłuczkiem . Usuń folię , mięso porósz solą i pieprzem i ziolami prowansalskimi.
Na każdym sznyclu połóż plasterek boczku i po kilka listków szałwi .Zwiń , zepnij wykałaczką.Usmaż na oleju , często obracając .
Roladki zdejmij z patelni , trzymaj w cieple.Pieczarki oczyść , pokrój na drobno, podduśna tłuszczu ze smażenia mięsa .Wlej sos pieczeniowy, zagotuj. Gotowe roladki ułóż na półmisku , polej sosem , ew. udekoruj.