Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jesienne powroty z lasu kończą się tak smacznie
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3478
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2846
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 162
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 121
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3478
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2846
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 162
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 121
Składniki
Rydze doprawić i usmażyć na maśle aż zaczną łapać chrupkość, dodać pokrojona w piórka cebulę i jeszcze chwilę smażyć. Wbić jaja ( jak na sadzone) oprószyć je przyprawami i usmażyć na mieszance rydzowej.
Na każdym kromalu chleba wygodnie usadowić po jednym jaju wraz z chrupiącym grzybowym spodem
Smacznego leśnego ....