Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To szybka, smaczna i pożywna sałatka. Polecam.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34126
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1315
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113578
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34126
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1315
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113578
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Przelać na sito, przepłukać pod zimną bieżącą wodą. Przełożyć do miski. Tuńczyka odsączyć z wody, rozdrobnić i dodać do zimnego makaronu. Mieszankę meksykańską po odlaniu wody połączyć z makaronem i tuńczykiem. Wymieszać delikatnie , doprawić solą i pieprzem.
Składniki sosu wymieszać, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Przełożyć do salaterki, polać sosem. Przed samym podaniem - zetrzeć w grube wióry żółty, twardy ser. Udekorować gałązką świeżego koperku.