Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki przepis na śledzie - na każdą okazję.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8420
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8420
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Płaty namoczyć około 1h. Pokroić w dzwonki. Ogórki, paprykę pokroić w drobną kostkę. Cebule pokroić również w kostkę i zalać wrzącą wodą, parzyć przez około 10 minut.Następnie warzywa dodać do śledzi. Składniki sosu wymieszać w misce. Polać nim śledzie i dokładnie wymieszać.